Urmărește emisiunea live
3 trucuri ESENŢIALE pentru ca maşina ta să reziste mai mult
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dacă vrei ca maşina ta să reziste cât mai mult trecerii anilor, iată câteva sfaturi esenţiale. 

1. Nu ignora reviziile periodice

Nu trebuie să fii un atelier auto autorizat ca să știi cât de des sau după câți kilometri mașina ta are nevoie de niște servicii de întreținere specifice. Dacă atelierul tău de reparații autorizat este prea scump, caută unul mai ieftin. Ascultă cu atenție și cu un licăr de interes în priviri la ce au de spus oamenii de acolo și notează-ți fiecare cuvințel - în special când trebuie să le faci următoarea vizită.

2. Nu ignora detaliile - repară-le

Ai grijă de mașina ta, iar ea va avea grijă de tine. Asta nu înseamnă că trebuie să dai fuga la service ori de câte ori auzi un zgomot ciudat de la motor, roți, aerul condiționat sau șocuri. Să spunem, de pildă, că niște huligani puși pe rele scot ornamentul de pe portbagajul mașinii tale break. Nu pare prea grav, dar va deveni o problemă reală dacă nu faci nimic. E cât se poate de real - în timp, în găurile rămase pătrunde zăpada, gheața și ploaia și așa se face că portbagajul tău va fi mâncat de rugină de la interior.

3. Spal-o des

Și spală-ți și mașina! Spală-ți mașina cât de des poți. Ceara este și mai bună, dar dacă alegi să-ți răsfeți mașina cu tratament cu nano particule, îi demonstrezi că vrei s-o ai alături pentru mult timp. Și nu e vorba doar de aspect - orice suprafață a mașinii tale se va uza sau va rugini mai ușor dacă nu e îngrijită corespunzător, scrie carvertical.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel