A fost bătută cu sălbăticie din cauza virusului COVID-19, a intervenit pentru prietena chinezoaică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
O femeie a fost lovită și lăsată inconștientă după ce a intervenit pentru a-și apăra prietena chinezoaică, acuzată că transportă coronavirus.

Avocatul stagiar Meera Solanki, din Solihull, Anglia, a ieșit cu prietenii pentru a-și sărbători cei 29 de ani la barul și galeria Ana Rocha din Birmingham, de pe strada Frederick. Solanki se afla în interiorul localului alături de prietenii ei, inclusiv Mandy Huang, de 28 de ani, care venise în vizită de la Londra, când au fost remarcați de un grup de bărbați asiatici. 

„Am comandat băuturi de ziua mea de naștere cu un grup de fete și băieți, inclusiv prieteni chinezi. În interiorul localului a existat un grup de bărbați asiatici - unul dintre ei venea mereu la mine și mă hărțuia. Părea să aibă o problemă cu mine, fiind o fată indiană cu un grup de prieteni multi-rasial”, a spus ea pentru The Sunday Mercur. 

Meera Solanki a adăugat: „Am încercat să-l ignorăm, chiar și atunci când a încercat să scuipe la unul dintre prietenii mei. Spre sfârșitul nopții - mai rămăsesem doar trei fete, inclusiv prietena mea Mandy. Omul a venit din nou la noi și a devenit agresiv, așa că am plecat, dar el ne-a urmărit. Din anumite motive, s-a înfuriat pe ea și a început să o abuzeze, spunându-i să plece naibii cu coronavirusul acasă”.

Meera Solanki a povestit cum a fost „șocată și supărată”, strigând la bărbat să se oprească în timp ce ea încerca să-l îndepărteze.   

„M-a lovit cu pumnul în cap și am căzut inconștientă", a spus Solanki, citată de Daily Mail. 

Ea a adăugat: „Am fost atât de șocată și îngrozită de comportamentul lui agresiv și de cuvintele îngrozitoare. În timp ce zăceam inconștientă, el a continuat să-mi amenințe prietenii și să îi abuzeze înainte de a pleca cu grupul său de prieteni, care nu au făcut nimic pentru a-l opri sau a mă ajuta.”

Un manager al Barului Ana Rocha a confirmat că atacul a avut loc în afara spațiului său, dar a spus că nu știe ce anume a stârnit violența.

Poliția din West Midlands a lansat un apel pentru a-l găsi pe tâlharul responsabil de violențele șocante.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel