O femeie a furat banii unor bătrâni din Constanța. Și-a lăsat victimele fără aproximativ 20.000 de lei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O femeie a furat banii unor bătrâni din Constanța după ce a pretins că este reprezentantul unui lanț de supermarketuri. 

O gălăţeancă de 33 de ani a fost reţinută pentru furt calificat după ce, pretinzând că este reprezentanta unui supermarket şi oferă cadouri pentru clienţii fideli, a pătruns în două locuinţe din municipiul Constanţa şi a sustras bani de la doi vârstnici. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, femeia i-a furat unui bărbat de 81 de ani suma de peste 18.000 de lei, iar unei femeie de 78 de ani, 2.500 de lei.

"La data de 21 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de un bărbat, de 81 de ani, cu privire la faptul că la uşa sa s-a prezentat o femeie, pretinzând că este reprezentantă a unui supermarket şi donează produse de curăţenie persoanelor în vârstă. Aceasta ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate pentru completarea unor formulare şi, profitând de neatenţia sa, ar fi sustras, dintr-un portofel, suma de 18.100 de lei. Totodată, la data de 24 februarie a.c., poliţiştii (...) au fost sesizaţi de către o femeie, de 78 de ani, cu privire la faptul că la uşa sa s-a prezentat o femeie, pretinzând că este reprezentantă a unui supermarket şi are cadouri pentru clienţii fideli. Aceasta (...) ar fi sustras, dintr-un portofel, suma de 2.500 de lei", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Pe 25 martie, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiului Galaţi, fiind depistată femeia în cauză, precum şi bunuri cu valoare probatorie. Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată, în ziua în curs, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel