Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Cultura
 
12 iun, 15:31
A început cel mai mare spectacol de teatru din Europa Centrală și de Est din mediul online
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se desfășoară anul acesta în mediul online. 10 zile, 138 de spectacole și evenimente, 30 de țări, 5 continente, 14.400 de minute de spectacol.

Evenimentul care de 27 de ani deschide Sibiul spre lume și lumea spre Sibiu, rescrie istoria și devine primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrală și de Est care va avea loc, în acest an, exclusiv online.

Timp de 10 zile, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu aduce online, 138 de evenimente din 30 de țări de pe cinci continente. Peste 14.400 de minute de teatru, dans, muzică, circ contemporan, conferințe, dezbateri, spectacole lectură și spectacole pentru copii vor fi difuzate gratuit, din 12 și până 21 iunie 2020 pe site-ul oficial FITS, www.sibfest.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook și canalul oficial de YouTube. 

FITS duce pe „scena online” cele mai mari spectacole ale lumii

 

Gândit pe o structură similară celei deja consacrate în ultimii 27 de ani, festivalul din acest an va avea nu mai puțin de 13 secțiuni distincte: teatru, dans, outdoor, circ contemporan, muzică, operă, film, conferințe speciale, Therme Forum, Bursa de Spectacole, Platforma doctorală, dar și o nouă secțiune, „FITS for KIDS”, dedicată celor mici.

Programul fiecărei zile de festival va începe la ora 9:30 dimineața și se va închiea la ora 24:00, toate evenimentele fiind redifuzate pe timpul nopții pentru spectatorii de pe alte fusuri orare, de pe cele cinci continente de unde FITS a selectat spectacole: Asia, America de Nord, America de Sud, Australia și Europa.  

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri