Urmărește emisiunea live
A MURIT! Artist celebru, îngenuncheat de DURERE: "În somn... așa și-a DORIT. A avut grijă de ea ca de o REGINĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un artist iubit de publicul larg trece prin momente cumplite.

Mama lui Sylvester Stallone, Jackie, fost astrolog, psiholog şi managerul proiectului de televiziune G.L.O.W., a murit la vârsta de 98 de ani. Jackie făcea pilates şi se antrena în sala de forţă, iar moartea sa a fost total neașteptată.

Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani.

Fratele actorului, Frank, a făcut anunţul marți dimineaţă. Acesta a spus că mama lui a murit în somn, aşa cum susţinea că şi-ar dori să sfârşească. Jackie a fost mama lui Sylvester, Tommy, Frankie şi Toni Ann, citează Agerpres. 

Sylvester Stallone, mesaj și fotografie incredibile cu mama sa

Frank vorbeşte despre mama lui fiind o femeie remarcabilă, care muncea şi făcea sport zilnic.

„Fratele meu Sylvester a avut toată viaţa grijă de ea ca de o regină. Nu voi mai putea să îmi sun mama şi să mă certe că de ce nu m-am însurat până acum. Noi toţi am iubit-o iar amintirea ei va predomina în gândurile noastre. Îmi va fi dor de tine mereu, mama”, a scris pe Instagram Frank Stallone.

Sylvester a postat si el după câteva ore o fotografie cu mama lui cu mesajul Rest In Peace. „O mamă care mereu a crezut şi şi-a încurajat fiii. Ea a fost fana Nr. 1 a lui Sly şi Frank. Ne vom aminti mereu de carisma ei şi de iubirea ei necondiţionată”, a scris actorul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sylvesterstallone #stallone #rockybalboa #rocky4 #nycity #rambo5 #barneyross #slystallone #aesthetics #bodybuilding #theitallianstallion #muscles #lastblood #apollocreed #celebritystyle #overthetop #rockyiv #usa #gym #rambo #rockystatue #legend #expendables #cobra #europe #cinema #brasil #ramboday #godblessamerica #fashionstyles

O postare distribuită de Sylvester Stallone ???? (@allstallone) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel