A murit medicul care trăia cu inima tânără a unui fotbalist de la Pandurii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Unul dintre cei mai apreciați doctori a murit.

Este vorba despre Mihai Stăniloiu. Anunțul decesului a fost făcut de către un medic inițiat de chirurgul Stăniloiu.

'Drum lin în ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu! Ați fost și veți rămâne o parte importantă din viața mea. Amintirile legate de dumneavoastră mă vor urmări toată viața. Dumneavoastră sunteți cel care m-a învățat să țin, prima data, un bisturiu în mână, mi-ați dat aripi și încredere să merg mai departe în această meserie.'

'Mulțumesc lui Dumnezeu că pentru tot ce ați făcut pentru mine, am putut să vă mulțumesc când erați în viață. Ați aflat de la mine cât v-am prețuit, atât ca doctor cât și ca OM. Sper să mă vegheați de-acolo, de sus, așa cum o făceați când lucram împreuna la cabinet. Așa e viața, ca o piesă de teatru: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat. Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule doctor!', a scris, pe Facebook, medicul Andreea Udrea.

Mihail Stăniloiu avea 74 de ani și a activat o viață ca medic la Secția de Chirurgie Maxilo – Facială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu. Apoi, după ce s-a pensionat, a profesat în cadrul clinicii sale private.

În anul 2003, medicul a primit inima lui Mihai Șerbanoiu, un fotbalist care a decedat la vârsta de doar 23 de ani, în urma unui accident de mașină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel