A sunat ALARMA în emisiunea lui Mircea Badea. ”Una dintre cele mai teribile zile pe care le trăiește această țară. Aș fi sunat la 112”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alarmă în emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3, joi seară. 

”Este, după părerea mea, una dintre cele mai teribile zile pe care le trăiește această țară, o zi în care îți pui întrebarea dacă președintele României are toate țiglele pe case. E ok? Nu, serios! Dacă nu-i ok și putem să-l ajutăm cu ceva, totuși, l-aș ajuta, că e președintele în exercițiu și na.” a spus Mircea Badea, în emisiunea sa de miercuri. 

”Văzând exact ce a zis CCR - pe conflictul constituțional Guvern - Președinție n.r., am observat că nu are nicio legătură cu ce au zis reporterașii frenetici, dar nicio legătură. Mult mai grav, nu are nicio legătură cu ce a zis președintele României. Atunci, m-am panicat. Am zis: frățioare, ori eu am înnebunit de tot și nu mai înțeleg ce citesc, ori cu Werber se întâmplă ceva drastic.” a precizat realizatorul ”În Gura Presei”. 

ALARMĂ la Antena 3! Mircea Badea ar fi sunat la 112, dar...

Mircea Badea a spus că, în opinia sa, se întâmplă ceva cu președintele Klaus Iohannis, și a început cu ”o încălzire ușoară”, moment în care a sunat alarma în emisiunea ”În Gura Presei”, pentru președintele Klaus Iohannis. 

”Dacă aș fi avut încredere în 112, dar, după multe episoade de viață, nu mai am încredere, dar, altfel, după ce am citit minuta, aș fi sunat la 112 să spun că eu cred că este un nene, îl cheamă Klaus Werner Iohannis, căutați-l și salvați-l” a comentat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel