”A zis că EL NU E OAIE, să poarte mască”. SCANDAL în benzinărie. Răduț, COPAC: Acești rebeli ai societății...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Ștefan Răduț, vicepreședintele COPAC, a luat parte la dezbaterea online ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”, organizată de DC MEDIA GROUP, unde a vorbit despre educația pentru sănătate, dar și nevoia de a informa un anumit tip de public ”pe limba sa”. 

”În momentul de față noi culegem ce am semănat. Venim după 30 de ani în care nu s-a făcut educație pentru sănătate în școli, acum au încercat să fie reglementată această educație pentru sănătate, dar, din păcate, am cam eșuat și avem un popor care într-adevăr stă prost la capitolul acesta cu educația pentru sănătate și noi vrem în trei luni să învățăm oamenii să se spele și pe mâini, să poarte și mască, să se și dezinfecteze ca să nu ia Covid. E destul de complicat. În ceea ce privește campaniile de dezinformare avem o problemă și consider că nu abordăm suficient.

De exemplu, am întâlnit un caz în benzinărie, a intrat un domn fără mască. Doamna de la casă a început să urle la el, domnul a zis că el nu e oaie să poarte mască, ca toate oile, eu aveam mască pe față și am zis că nici eu nu mă simt oaie, deși aveam masca pe față, dar acești oameni, acești rebeli ai societății, poate că ar trebui să înțeleagă și poate că ar trebui să vorbim pe limba lor. Situația actuală impune portul unei măști”, a declarat Ștefan Răduț, vicepreședinte COPAC, în direct la DC NEWS TV

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel