Academica Clinceni - CFR Cluj, rezultat final în a doua etapă a Ligii 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
CFR Cluj nu i-a dat nicio șansă echipei nou-promovate, Academica Clinceni.

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, băieții lui Dan Petrescu au punctat de patru ori în poarta apărată de Calancea. A fost 4-1, iar campioana României a înregistrat prima victorie în noul sezon.

CFR a deschis scorul în minutul 11. Cestor a punctat în meciul de debut. Păun i-a aşezat perfect mingea pe cap dintr-o lovitură liberă executată de pe stânga terenului. Patru minute mai târziu, Păun a trimis în careu din corner, Itu a prelungit la a doua bară, iar Costache a dublat avantajul clujenilor. În minutele de prelungire ale primei reprize, CFR a marcat din nou. Acelaşi Păun a executat de pe stânga un corner, care a ajuns la Andrei Mureşan, a recentrat în faţa careului, iar Itu a înscris cu dreptul.

În minutul 58, Academica Clinceni a rămas în 10 oameni. Răuţă a văzut al doilea galben pentru un fault din spate asupra lui Rondon.

În minutul 72, Luis Aurelio a dus scorul la 4-0 pentru CFR, dar rezultatul final a fost stabilit de echipa gazdă. Academica Clinceni a punctat pe final de meci. Dobrescu a înscris golul de onoare al ilfovenilor, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel