Accident grav. Biciclist de 17 ani, lovit de o mașină
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un tânăr de 17 ani şi o femeie de 59 de ani, care se deplasau cu bicicletele pe un drum din judeţul Vrancea, au fost acroşaţi, duminică, de o maşină condusă de un cetăţean albanez, adolescentul ajungând în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, cetăţeanul albanez, care se deplasa pe direcţia Focşani - Brăila, a pătruns cu autoturismul pe contrasens şi a acroşat doi biciclişti, care circulau regulamentar. Femeia de 59 de ani a fost rănită uşor.

"Conducătorul auto, cetăţean albanez, se deplasa pe direcţia Focşani - Brăila. La kilometru 8+950 metri a pătruns pe contrasens, unde a acroşat doi biciclişti, care circulau regulamentar. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a primului biciclist şi vătămarea corporală a celui de-al doilea", a declarat subcomisar Claudiu Marinică Ţâru, din cadrul Serviciului Rutier Focşani.

Conducătorul autoturismului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel