24 feb, 14:21
Accidentul mortal de la Scânteia. Mama șoferiței de 18 ani a fost mutată de la ATI
Vin vești bune de la Iași. Mama șoferiței de 18 ani care a provocat accidentul mortal de la Scânteia a fost mutată de la ATI. 
Accident Scânteia. Mama șoferiței de 18 ani a fost mutată de la ATI / Imagine de Cor Gaasbeek de la Pixabay

Ieri, 23 februarie 2021, medicii ieşeni au transmis faptul că starea mamei şoferiţei care a provocat accidentul rutier mortal de la Scânteia s-a ameliorat. Astfel, femeia a fost externată de la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă şi mutată într-un salon la secţia de Chirurgie de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, scrie BZI.

Medicii speră ca în câteva zile pacienta să fie externată din spital.

Femeia se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului și a ajuns la spital cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic, cu fracturi costale multiple bilateral, hemopneumotorax pneumotorax, abdomen acut chirurgical, lacerație hepatică. Toate aceste afecțiuni i-au determinat pe medicii spitalului să fie rezervați.

Reamintim faptul că în data de 21 ianuarie s-a produs un accident mortal în localitatea ieşeana Scânteia. Şoferiţa, în vârstă de 18 ani, se afla la volanul unui autoturism în care mai erau mama, tatăl, unchiul şi mătuşa ei. Din nefericire, cei trei din urmă au decedat.

Sursă: BZI

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri