Acciză motorină. Românii primesc un ajutor de stat. Te afli pe listă?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Guvernul va aproba un proiect de hotărâre privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în acvacultură.

Pe agenda şedinţei figurează şi un proiect de hotărâre pentru stabilirea categoriilor de persoane cu handicap care beneficiază de un spor de 15% din salariul de baza/solda de funcţie/salariul de funcţie/indemnizaţia de încadrare.

Totodată, Guvernul va adopta un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopţiei.

Executivul urmează să aprobe, tot printr-o hotărâre, desfăşurarea activităţilor de susţinere a candidaturii României la Consiliul Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor în cadrul Conferinţei Plenipotenţiarilor ce va avea loc la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 29 octombrie - 16 noiembrie 2018, şi a normativelor de cheltuieli pentru activităţile de protocol şi cu caracter cultural-artistic ce se vor efectua în cadrul respectivelor activităţi.

De asemenea, printr-un memorandum, Guvernul va aproba Conceptul Preşedinţiei române a Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD) şi a Calendarului reuniunilor şi evenimentelor tematice propuse de România pe durata mandatului Preşedinţiei SUERD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel