Vlad Logigan: Vin alegerile. Vă spun din timp: e apanajul tâmpitului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Actorul Vlad Logigan a postat pe Facebook un mesaj în tonul următoarelor alegeri.

Actorul Vlad Logigan a postat pe Facebook un mesaj în tonul următoarelor alegeri.

„Vin acuși alegerile și iar o să vă împărțiți prietenii și cunoscuții în tâmpiți, idioți, cretini / și deștepți, faini și luminați. Iar eu din nou o să încerc să vă spun că împărțirea asta spune chestii despre cei care o fac. Nu-ți plac alegerile politice ale cuiva, explică-i educă-l, ascultă-l, lasă-te educat.. Dacă ai senzația că părerea ta e adevărul, că ești axiomic, atunci cred că ești mai sus pe scara proștilor decât crezi... și mult mai puțin civilizat și educat decât te consideri...", se arată în mesajul actorului.

Stereotipul cunoscătorului

„Nu gândiți cum îmi doresc eu? Sunteți tâmpiți cretini!! Știu că nu inițiez dialog constructiv și doar aduc invective, dar eu am dreptate, eu sunt deștept (și te întreb, crezi oare că ești? știi cine sunt cei convinși că sunt?).. Așa că scriu din timp, vă rog din suflet să nu fiți ca la ultimele alegeri.. Toți care nu sunt de acord cu mine sunt cretini și merită orice-i mai rău. Naziștii mai puneau problema așa.. și vedem exemplul negativ.. Am dat aseară unfriend unui om (vezi, nu-l numesc cretin, dar sărmanul a fost foarte neinspirat..), a pus o poză cu Ceaușescu și spunea ceva pe ideea: ăștia au drept de vot ca mine...", a mai scris actorul, pe rețelele de socializare.

Filtrarea listei de prieteni

„Amice, întâi îmi pare rău că ai ajuns în lista mea, de o vreme accept doar oameni care pare că merg la un teatru, la un film, care pare că au citit o carte fie cât de mică, nu sunt vreun cult, nici vreun exemplu, dar țin la bunul simț, la logică, și mai ales la empatie. Eu vă spun din timp, e apanajul tâmpitului să urle-n gura mare că cine nu crede ca el, e prost și imbecil. Recomand ca aceasta postare să fie servită cu bun simț, un minim de 3 clase, și cine are, un pic de empatie. O zi frumoasă vă doresc, indiferent de ce păreri nutriți. Rog însă să fiți oameni cu apropiații voștri.

(nu vă șterg pentru convingeri politice, orice culoare ar avea ele, dar pentru ură și lipsă de bun simț dau block zâmbind că scap de tine)", a încheiat Logigan mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel