Actriță la Nottara, verdict DUREROS despre oamenii pe care ar trebui să-i știe România. Ce NU și-a dat seama nimeni în starea de urgență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cristina Juncu, actriță la Teatrul Nottara, a făcut dezvăluiri despre „dezavantajele profesiei”, la interviurile DC News.

Cristina Juncu, actriță la Teatrul Nottara, a dat cărțile pe față privind dezavantajele cu care se confruntă breasla din care face parte. În primul rând, spune Cristina Juncu, vorbim de dezavantajul financiar. 

„În primul rând, dezavantajul financiar pentru cei care nu au o stabilitate în acest sens. E simplu: dacă vrei să ai bani, nu te face actor”, a spus Cristina Juncu la interviurile DC News.

Apoi, Cristina Juncu a spus că „în al doilea rând, cred că e un mare dezavantaj e că suntem considerați cea mai neimportantă branșă de lucru din tot ce există. În momentul în care e o situație de urgență, eu pot să înțeleg de ce suntem băgăți în șomaj tehnic în primă fază, de ce sunt alte lucruri mai importante sau priorități mai mari”.

Cristina Juncu: Lumea nu vede asta

În continuare, Cristina Juncu a amintit de perioada de carantină, în care oamenii și-au petrecut timp uitându-se la seriale, filme, ascultând muzică sau citind cărți. Ce nu se vede însă, este că, dacă altele sunt prioritățile autorităților, cei din spatele acestor activități, creatorii, „nu au din ce mânca”.

„Nu înțeleg de la un moment dat în colo cum lumea nu poate să vadă că, în carantină, singurul lucru pe care l-ai avut de făcut a fost să te uiți la filme, să asculți muzică, să vezi seriale, să citești cărți.

Chestiile astea nu există fără oamenii care le fac. Și oamenii ăștia nu au din ce mânca în momentul în care tu consideri că sunt altele prioritățile”, a mai spus actrița de la Teatrul Nottara la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel