ADIO dietă strictă. Nutriționist CELEBRU, 4 idei de răsfăț
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nutriționistul Mihaela Bilic a enumerat condițiile în care o gustare banală se poate transforma în „răsfăț”.

„Iată câteva dintre ideile mele "de răsfăț":

- biscuiți (...) și un pahar de lapte cald  

- napolitane cu cacao și o ceașcă de ceai

- porumb prăjit și un pahar de suc Zero  

- chips-uri simple tot cu suc Zero

Care sunt condițiile în care o gustare banală se poate transforma în "răsfăț"?

- Aportul caloric să fie în jur de 150-180 calorii, deci cantitatea contează. În cazul meu asta înseamnă 25g pentru biscuiți/ napolitane si 35g pentru chipsuri/ porumb prăjit.

- Puneți preț pe deralii, prezentarea trebuie să țină cont de orice amănunt care poate creea plăcere: farfurii, pahare, decorarea mesei, atmosfera... totul contează. Alegeți accesoriile ca și cum ati sevi un oaspete important, care trebuie cucerit/impresionat.

- Rezervați un interval de minimum 15- 20 minute pentru acest ritual de răsfăț și aveți grijă să nu fie nimeni în preajmă, este momentul vostru de plăcere - exclusiv, egoist și personal

- Degustați produsele bucurându-se vă de fiecare înghițitură (orice ecran este interzis si nici altă activitate nu aveți voie să desfășurați în acest timp), încercați să vă satisfaceți toate simțurile cu aceste ingrediente nu doar delicioase, dar și autorizate. Meritați!

- Momentul din zi trebuie ales în afara meselor tip "ceaiul de la ora 5" sau și mai bine "after Eight", adică seara, dupa ce treaba s-a terminat, toți cei din casă s-au liniștit - suficient cât să vă lase să aveți un moment doar pentru voi.

- Produsele "de răsfăț" trebuie să facă parte din lista celor care v-au fost interzise în toate dietele și, foarte important, trebuie să fie pe gustul vostru, să vă placă - indiferent câta grăsime sau zahăr conțin. Nu există moment de răsfăț cu iaurt degresat si castraveți”, a scris pe Instagram Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel