Adolescentă căutată de poliţişti, în Botoșani
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O adolescentă de 15 ani, din Botoşani, este căutată de poliţişti după ce a plecat spre şcoală şi nu a mai revenit acasă.

O adolescentă de 15 ani din localitatea Sarafineşti, comuna Corni, este căutată de poliţiştii din Botoşani după ce a plecat spre liceul la care este elevă şi nu s-a mai întors la domiciliu, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp, citează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Antonia Matraşi a plecat, luni dimineaţă, spre unitatea de învăţământ din municipiul Botoşani, fără a mai reveni acasă. Mama fetei a alertat Poliţia prin Serviciul unic pentru apel unic de urgenţă 112, cerând sprijin pentru identificarea acesteia.

Poliţiştii au făcut un apel la locuitorii din judeţul Botoşani să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie în cazul în care deţin informaţii cu privire la adolescentă.

Antonia Matraşi are înălţimea de aproximativ 1,60 metri, greutatea de aproximativ 55 de kg, părul şaten deschis vopsit blond şi ochi albaştri. La momentul dispariţiei purta un palton de culoare bej cu guler şi mâneci negre, pantaloni negri, o eşarfă de culoare roşie, avea rucsac bej, dar şi pantofi sport de culoare albastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel