Adrian Năstase: 75 la sută din membrii PSD, de acord cu sintagma "Ciuma Roşie"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Năstase
Adrian Năstase
Adrian Năstase a afirmat, într-o postare pe blogul său, că "75 la sută din membrii PSD sunt de acord cu sintagma Ciuma Roşie". 

Fostul premier s-a referit la membrii PSD din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 

"Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a adoptat 18 hotărâri. Mi-au atras atenția hotărarile 4, 7 și 14. Deși, merită să citiți Comunicatul CNCD în întregime. Are mult haz și multe contradicții între hotărarile pronunțate.

Mai întâi, un comentariu despre hotărârile 4 și 7. Colegiul director a decis că utilizarea formulei „ciuma roșie", de către premierul Ludovic Orban și de către europarlamentarul Rareș Bogdan se încadrează în limitele libertătii de exprimare. Cu această hotărare, CNCD a abdicat, în opinia mea, de la misiunea de construire a unei societăti civilizate, care să aibă ca modele lideri cu tinută democratică. După această decizie, în numele libertătii de exprimare vor fi posibile orice fel de excese de limbaj. 

A doua observație este legată de „resetarea" PSD. Partidul social democrat are în CNCD patru reprezentanți. Votul a fost de 7-1, ceea ce înseamnă că trei dintre ei au fost de acord cu utilizarea acestei formule. Deci 75%. Nu știu din ce motive. Poate pentru că în vară se va pune problema reînnoirii mandatelor?", a scris Adrian Năstase pe blogul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel