Ai mereu mâinile și picioarele reci? Mihaela Bilic vine cu o soluție: MERITĂ
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a oferit o serie de sfaturi importante.

„Ginkgo biloba se pare că e una dintre puținele plante ale cărei beneficii reale și efect de vasodilatație sunt demonstrate științific. Gingko Biloba e de fapt un copac și unul special, un fel de “fosilă vie” care a apărut pe glob înainte de dinozauri. Longevitatea și rezistența lui sunt ieșite din comun, arborele trăiește minimum 1000 de ani și a fost singurul care a supraviețuit inclusiv radiațiilor bombei atomice de la Hiroshima. Pentru că acolo, în Asia este originea lui- chinezii și japonezii folosindu-l de milenii atât ca aliment, cât și ca medicament. Gingko biloba e un conifer majestuos și impunător (deși nu face conuri), atinge 40 m în înălțime.

Din frunze, se obține extractul cu proprietati benefice:


îmbunătățește circulația periferică (dilată venele, arterele și capilarele), deci ajută în cazul neplăcutei senzații de mâini și picioare reci, crește oxigenarea creierului, îmbunătățește funcțiile cerebrale, stimulează memoria și concentrarea.

Prea frumos ca să fie adevărat? Eu zic că merită încercat! Nu de alta, dar e păcat să ai un suflet cald, iar mâinile și picioarele să-ți fie reci”, a scris Mihaela Bilic, vineri, pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel