Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu
Echipa saudită Al Hilal, antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal, învingând cu scorul de 3-1 formaţia Al Ittihad, tot din Arabia Saudită, într-o partidă din manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei, disputată marţi seara la Riad. 

Golurile au fost marcate de Andre Carrillo (44), Salem Al-Dawsari (48) şi Sebastian Giovinco (78) pentru învingători, respectiv Ziyad Al-Sharafi (10). În meciul tur, cele două rivale saudite au terminat la egalitate, 0-0.

Adversar de marcă 

Al Hilal se va lupta pentru un loc în finala cele mai importante competiţii intercluburi de pe continent cu echipa Al Sadd din Qatar, pregătită de fostul căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez, care a eliminat în sferturile de finală formaţia saudită Al Nassr (0-0 şi 3-1). Tot marţi, echipa japoneză Urawa Red Diamonds şi-a asigurat calificarea în semifinale, după ce a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia chineză Shanghai SIPG. Meciul tur s-a încheiat de asemenea la egalitate, 2-2, niponii având însă avantajul numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare. În semifinale, Urawa o va întâlni pe câştigătoarea dublei manşe dintre gruparea chineză Guangzhou Evergrande şi echipa japoneză Kashima Antlers, deţinătoarea trofeului. În tur, cele două echipe au remizat, 0-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel