ALDE, atac la PNL: Guvernul "o să facem"!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
"În 81 de zile, Guvernul PNL nu a fost capabil să vină cu un plan economic!", transmite ALDE.

"Guvernul „o să facem”!

În 81 de zile, Guvernul PNL nu a fost capabil să vină cu un plan economic!

Au trecut 2 luni de stare de urgență, trece și o lună de stare de alertă, iar Guvernul PNL încă se chinuie să definitiveze planul economic. Pachetul de relansare economică, așa cum îi spune acum dlui Orban planului pe care îl tot pregătește guvernul, era așteptat de toată lumea pe 1 iunie! De ce? Pentru că atunci ne-a spus Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, că va fi prezentat.

Ce vedem după 81 de zile de la instituirea stării de urgență și după o săptămână trecută din luna iunie? Că Guvernul PNL ÎNCĂ lucrează la definitivarea actelor normative din acest pachet economic", transmite ALDE. 

"Adică, ei nici măcar nu sunt pe final cu planul economic!"

"Au avut la dispoziție același timp ca celelalte țări europene, doar că, în vreme ce alte țări din Uniunea Europeană au prezentat planurile de repornire economică încă din luna Mai, Guvernul Orban bâjbâie și ne arată că habar nu are ce trebuie să facă.

Așteptăm cu mare interes planul economic al Guvernului Orban, ca să vedem și noi la ce au lucrat reprezentanții PNL în cele 3 luni de zile! Desigur, nu avem așteptări mari, pentru că am văzut cu toții programele eșuate pe care au tot încercat să le scoată cei din PNL (vezi IMM Invest)!", se arată în comunicatul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel