ALDE a decis OPRIREA demersurilor de fuziune cu PRO România
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a organizat vineri, 26 februarie, lucrările Congresului Extraordinar pentru denunțarea protocolului de fuziune și întreruperea demersurilor de fuziune cu PRO România.  

Delegații ALDE la congresul organizat în format online au votat pentru denunțarea protocolului de fuziune și întreruperea demersurilor de fuziune cu PRO România. Delegații la Congresul Extraordinar al ALDE au agreat, de comun acord, că diferențele doctrinare și de viziune dintre cele două partide nu pot fi ignorate, acestea fiind și două dintre motivele care au stat la baza acestei decizii.

În ceea ce privește ALDE, partidul va continua să fie unul de centru-dreapta. ALDE îi va susține pe acei români ale căror drepturi şi libertăţi au fost încălcate, pe românii ale căror venituri au avut de suferit ca urmare a politicilor economice deficitare ale actualei guvernări. ALDE va susține mai multă libertate economică, pentru România, susținerea unor politici sustenabile pentru dezvoltarea durabilă a României ca urmare a procesului de schimbare a structurilor economiilor la nivel european și mondial, unde investițiile și capitalurile s-au orientat cu precădere spre digitalizare, mediu, industrii ecologice; susținerea de politici viabile în domeniul dezvoltării regionale, agriculturii, mediului, turismului, sănătații, educației și infrastructurii.

Totodată săptămâna viitoare structurile statutare ALDE vor convoca pentru luna aprilie a.c. Congresul ALDE pentru alegerea conducerii centrale, transmite ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel