Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Stiri
 
09 sep, 20:19
Ionel Petre, întrebări în RAFALĂ: Cum să nu fie niciun risc? Vindem MINCIUNI la televizor. Să ne TREZIM
Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, vine cu mai multe întrebări extrem de importante în contextul redeschiderii şcolilor din 14 septembrie. 

"Niciun risc în școlile din Dâmbovița?!

Domnul Inspector General Școlar al județului Dâmbovița și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean spunea astăzi, la Antena3, că în județul nostru totul este minunat și că nu ar exista niciun risc în ceea ce privește deschiderea școlilor... 

Cum poate afirma cineva la acest moment că nu există niciun risc, în contextul în care avem nouă localități în care restaurantele sunt închise?

Cum să nu fie niciun risc dacă unii dintre părinți nu își permit din punct de vedere financiar să cumpere măști de protecție pentru copii?  Cum să nu fie nici un risc în timp ce măștile promise de Guvernul Orban pentru elevi s-au rătăcit?  Oare cum pot fi respectate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în școlile în care toaleta încă este în fundul curții, iar copiii nu au unde să se spele pe mâini? Cum se poate ține situația sub control dacă nu există cabinete medicale în toate instituțiile de învățământ? 

Haideți să nu ne mai grăbim să "vindem" minciuni pe la televiziuni, doar pentru că dă bine în campanie. 

Tocmai ce au fost suspendate testele pentru vaccinul anti-Covid-19, tocmai pentru că au apărut îmbolnăviri neașteptate la pacienți... Astfel că noul coronavirus rămâne tot nou și extrem de imprevizibil. 

Haideți să ne trezim și să gestionăm situația cu responsabilitate!", a explicat Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri