ALDE Sibiu: Klaus Iohannis, un pericol pentru democrație, pentru Constituție
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Stoita, secretar coordonator ALDE Sibiu
Traian Stoita, secretar coordonator ALDE Sibiu
Încă o dată s-a demonstrat că președintele Klaus Werner Iohannis reprezintă un pericol pentru democrație, pentru Constituție și pentru mersul firesc al României, precizează ALDE Sibiu într-un comunicat primit la redacție.

"Asistăm la teatrul ieftin al unui președinte al cărui unic scop este obținerea unui nou mandat în toamna acestui an.

Ieri, Curtea Constituțională a decis ceea ce noi anunțam din perioada premergătoare referendumului. Inclusiv cei doi judecători de la CCR numiți de domnia sa, au înțeles și au exprimat faptul că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă. Constituția nu e jucăria nimănui, țara nu e locul de joacă al celor care nu și-au trăit copilăria la timpul ei. Pentru a obține avantaje electorale, domnul Werner a încercat să manipuleze poporul printr-un referendum care nu poate fi transpus în Constituție. De ce?

Pentru că s-ar încălca drepturile cetățenilor. Dar nu contează. Contează doar obținerea unui nou mandat... Printr-o logică simplă, privind la toată cacealmaua ultimelor luni, ne trezim?

Încă mai pot să cred în România frumoasă, în România unită, în România trează și vie! Ne-a ajuns! Klaus Iohannis nu va mai avea la dispoziție încă un mandat pentru a-și bate joc de români! Dincolo de toate, aș mai merge cu gândul la banii cheltuiți pe acest referendum inutil. Oare direcția lor nu era mai sănătoasă spre spitalele regionale?

La Sibiu, PNL bate mult toba pe tema asta. Dragilor...toboșarul costă!", precizează ALDE Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel