ALEGERI 2020. Alfred Bulai, dezvăluire: Deja sunt stabiliți și miniștrii
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
politician
politician
Alfred Bulai a făcut o analiză cu privire la alegerile parlamentare înainte de 6 decembrie, ziua în care românii sunt așteptați la urne.

„Problema e următoarea: ce puteau să facă? Să amâne (n.r. alegerile din decembrie). Ok. Să amâne pentru când?! Că nu vor face în ianuarie, în mijlocul iernii. S-ar amâna pentru martie. Nu e bine pentru martie, cine știe ce se întâmplă până atunci. Riscurile sunt mai mari pentru cei care organizează, adică pentru PNL. Pentru USR - poate cine știe - se clarifica poziția față de PNL și guvernare. Nu știu dacă mai câștiga PSD foarte mult dacă mai stăteau câteva luni”, a spus Alfred Bulai în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Din câte știu eu, sunt deja stabiliți și miniștrii. Adică există o discuție înaintată pe zona asta”, a subliniat sociologul.

Ulterior, a mai spus: „Rezultatul de la alegerile locale din București, după mine, este o mărturie a situației electorale din țară în acest moment.”

„Orban a fost inteligent. A stabilit cumva Guvernul de acum. Deja și-a stabilit ministerele importante care vor fi la PNL”, a declarat Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel