Alegeri locale 2020. PSD Vrancea, acuzații grave: Prefectul, agent electoral pentru peneliști!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
PSD Vrancea a depus o plângere penală pentru modul în care sunt organizate alegerile locale de către Instituția Prefectului.

"Prefectul de Vrancea, agent electoral pentru peneliști! Incompetența dovedită de luni de zile de prefectul Gheorghiță Berbece a fost reconfirmată prin gestionarea defectuoasă a acestor alegeri. Ne-au fost aduse la cunoștință două chestiuni flagrante. Pe de o parte este vorba despre mai multe ștampile care prezentau deja tuș pe ele, generând suspiciunea că acestea au fost deja folosite. A doua situație reclamată de cei care votează este faptul că tușul de pe ștampila de vot nu ține pentru ștampilarea tuturor celor patru buletine de vot, fapt care poate duce la vicierea votului!

Aceste aspecte organizatorice ar fi trebuit verificate de către prefect și echipa sa însă vrâncenii trebuie să știe faptul că toți cei angajați la Prefectură de către Berbece sunt fie candidați, fie reprezentanții PNL în diverse birouri electorale. Berbece a transformat Instituția Prefectului în al doilea sediu de partid și prin ceea ce face se străduiește să fure alegerile, în favoarea liberalilor!", a transmis PSD Vrancea într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel