Alegeri locale. Daniel Tudorache: Cozmin Guşă va fi şeful meu de campanie, dacă voi candida
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache
Primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat marţi că, în cazul în care va candida la alegerile locale de anul viitor, şeful său de campanie va fi Cozmin Guşă, recent reînscris în Partidul Social Democrat.

Într-o declaraţie de presă susţinută înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, Tudorache a spus că nu se pune problema unei excluderi a lui Cozmin Guşă din PSD.

'E un simplu membru, nu îşi doreşte nimic altceva. El a spus că vine pentru campania de la locale, la sectorul 1, să sprijine. Atât! (...) Eu zic că e un câştig. Nu am spus de ce..., cu televiziunea sau fără televiziune... E un câştig. A fost şeful de campanie al lui Geoană şi, dacă ne aducem bine aminte, Geoană a câştigat alegerile - asta e', a precizat el.

Daniel Tudorache: Este dreptul meu

Tudorache a adăugat că nu a informat pe nimeni din conducerea PSD în legătură cu intenţia de a-l primi pe Guşă în partid. 'Eu nu consult pe nimeni când aduc pe cineva în partid. Este dreptul meu, ca şi preşedinte (de organizaţie - n.r.)', a spus edilul. În ce priveşte criticile adresate PSD în trecut de către Guşă, Tudorache a replicat: 'Aşa a făcut şi Rareş Bogdan şi uite că face bine pentru imaginea PNL'.

Referindu-se la scorul obţinut de PSD sector 1 la alegerile prezidenţiale de duminică, Tudorache a declarat că acesta a fost superior celui de la europarlamentare. Cozmin Guşă s-a înscris pe 28 octombrie în PSD, adeziunea sa fiind depusă la Organizaţia PSD sector 1. Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001 - 2003, când lider al partidului era fostul premier Adrian Năstase, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel