Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
14 ian, 16:42
Alegeri locale în două tururi. Ciolacu a pus tunurile pe ”negociatoarea șefă” Turcan
Marcel Ciolacu desființează legitimitatea poziției Ralucăi Turcan, ”negociatoarea șefă pe modificarea legilor electorale”, acuzând că se fac legi după bunul plac și conform situației mai convenabile de moment. 
Raluca Turcan FOTO AGERPRES

”Nu poți, sub nicio formă, să modifici legile electorale cu două trei luni înainte de momentul electoral. Nu s-a întâmplat niciodată în istoria României așa ceva. Sperăm să nu se întâmple nici de această dată.” a spus Marcel Ciolacu, referindu-se la alegerile locale în două tururi. 

”Mai mult, am un istoric, fiindcă și ipocrizia politică trebuie să înceteze. S-au făcut alegeri în România în două tururi. PSD este de acord cu alegeri în două tururi, pentru următorul ciclu electoral, în 2024, dacă mandatul primarilor va rămâne la 4 ani. În 2011, a fost modificată legea alegerilor electorale și s-a trecut de la două tururi la un tur, iar votanții pentru ca alegerile să aibă loc într-un singur tur sunt: doamna Turcan Raluca a votat pentru alegeri într-un singur tur, dl Preda Cezar, Gheorghe Tinel, Ionescu George, Movilă Petru, Bode Lucian, Anastase Roberta, etc. Acești oameni dovedesc că fac politică măruntă, ipocrită, ei sunt cei care au modificat legea, iar astăzi vin nedemocratic, ilegal, să modifice legea și regulile în timpul jocului. Am vrut să spun foarte clar, doamna vicepremier, negociatoare șefă pe modificarea legilor electorale, dânsa este autoarea morală a modificării legilor electorale pentru alegerea primarilor într-un singur tur.” a spus Marcel Ciolacu, în conferința de presă de astăzi. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri