Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

29 sep, 16:30
Se AMÂNĂ alegerile parlamentare?! Ce spune Chirieac
Judecătorii Curții Constituționale au respins, marți, sesizarea președintelui Klaus Iohannis și au decis că Parlamentul stabilește data alegerilor parlamentare din acest an. Analistul Bogdan Chirieac a comentat subiectul.
Foto: Agerpres

„Eu cred că onorabilii din Parlament ar trebui să evalueze impactul epidemiologic al alegerilor locale. Au fost situații precum cazul meu. Nu m-am dus la vot din cauza epidemiei de coronavirus din România. Poate că o idee bună ar fi ca alegerile parlamentare să fie amânate. Constituția permite acest lucru - fără niciun fel de problemă - cu trei luni. Și, atunci, avem alegeri în martie, nu în plină iarnă. Măcar la începutul primăverii, când nu se va mai suprapune gripa sezonieră cu coronavirusul”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

„Dânșii trebuie să evalueze în favoarea poporului pe care îl reprezintă: faci alegeri pe 6 decembrie sau le amâni? Nu se întâmplă absolut nimic grav până în martie”, a subliniat Bogdan Chirieac. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri