Se AMÂNĂ alegerile parlamentare?! Ce spune Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Judecătorii Curții Constituționale au respins, marți, sesizarea președintelui Klaus Iohannis și au decis că Parlamentul stabilește data alegerilor parlamentare din acest an. Analistul Bogdan Chirieac a comentat subiectul.

„Eu cred că onorabilii din Parlament ar trebui să evalueze impactul epidemiologic al alegerilor locale. Au fost situații precum cazul meu. Nu m-am dus la vot din cauza epidemiei de coronavirus din România. Poate că o idee bună ar fi ca alegerile parlamentare să fie amânate. Constituția permite acest lucru - fără niciun fel de problemă - cu trei luni. Și, atunci, avem alegeri în martie, nu în plină iarnă. Măcar la începutul primăverii, când nu se va mai suprapune gripa sezonieră cu coronavirusul”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

„Dânșii trebuie să evalueze în favoarea poporului pe care îl reprezintă: faci alegeri pe 6 decembrie sau le amâni? Nu se întâmplă absolut nimic grav până în martie”, a subliniat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel