Alegeri Slatina. PNL, candidat
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Slatina
Slatina
Consilierul local Ionuţ Comănescu şi omul de afaceri Gabriel Buliteanu sunt candidaţii înscrişi în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al municipiului Slatina, potrivit preşedintelui filialei liberale Olt, Liviu Voiculescu. 

Acesta a precizat vineri, pentru Agerpres, că termenul pentru depunerea proiectelor în vederea competiţiei interne pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al municipiului Slatina a fost 15 noiembrie, dată până la care au depus candidaturi Comănescu şi Buliteanu. Competiţia internă se va încheia la jumătatea lunii martie 2019, când se va face un sondaj de opinie. Dacă în urma sondajului de opinie reiese că niciunul dintre candidaţi nu este bine plasat în opţiunile slătinenilor, nu va fi desemnat la acel moment candidatul PNL la Primăria Slatina, a explicat Voiculescu. 

"Pentru că Slatina înseamnă acasă şi pentru mine şi pentru dumneavoastră. Pentru că de foarte mult timp, Slatina este asociată cu incompetenţa, cu neseriozitatea, cu banul furat şi cu aroganţa faţă de cetăţeni. Pentru că ne-am săturat de ei. Pentru că nu mai suportăm... Sunt doar câteva motive care m-au determinat să îmi depun, în mod oficial, intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Slatina din partea Partidului Naţional Liberal", a declarat Gabriel Buliteanu, citat într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Olt. 

Buliteanu este preşedinte al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri a PNL Olt şi anul acesta a condus interimar, timp de circa trei luni, organizaţia PNL Slatina. 

Ionuţ Comănescu a susţinut că a decis să-şi depună candidatura după discuţiile cu slătinenii

"Experienţa pe care am acumulat-o în calitate de consilier local şi pulsul societăţii pe care-l iau zi de zi din discuţiile cu slătinenii m-au determinat să îmi depun candidatura. Cunosc foarte bine problemele Slatinei, îmi doresc un oraş smart care să ajungă la nivelul oraşelor Cluj şi Oradea şi am convingerea că împreună cu dumneavoastră şi cu echipa Partidului Naţional Liberal voi transforma administraţia municipiului Slatina dintr-una defectuoasă şi clientelară, într-una eficientă şi în favoarea cetăţeanului!", a declarat Comănescu, potrivit unei postări pe Facebook, pe pagina PNL Olt. 

Ionuţ Comănescu a condus până în această toamnă Organizaţia de Tineret a PNL Olt, dar s-a retras de la preşedinţia TNL Olt susţinând atunci că are prea multe activităţi în partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel