ALERTĂ 112, București, Drumul Taberei. Controversă în cazul tinerei presupus a fi SECHESTRATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Femeie sechestrată - Imagine cu rol ilustrativ
Femeie sechestrată - Imagine cu rol ilustrativ
Mai multe echipaje de Poliţie acţionează, vineri seară, de mai bine de 4 ore, în Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată. Însă, mari semne de întrebare se ridică cu privire la acest caz.

Căutările durează de mai bine de 4 ore. Până în acest moment, autoritățile nu au reușit să stabilească dacă a fost sau nu un apel fals. Acest aspect ridică din start un mare semn de întrebare. De regulă, un apel fals la 112 se identifică într-un timp mult mai scurt.

În al doilea rând, de ce fata, presupus a fi sechestrată într-un apartament din Drumul Taberei, nu vine către autorități sau vecini cu mai multe indicii, deși a oferit câteva repere clare autorităților cu privire la locuul unde se află. Potrivit Antena 3, polițiștii au ajuns la ușa la care bănuiau că se află fata, însă tânăra a spus că nu aude niciun fel de bătaie. Și chiar dacă nu aude niciun fel de bătaie în ușa din partea polițiștilor, de ce nu face niciun fel de zgomot, nu lovește pereții sau geamurile locuinței pentru a alerta vecinii?

Mai mult, polițiștii i-ar fi spus să aprindă și să stingă în mod repetat becul încăperii unde se află dacă nu poate să strige. De ce dureză atât de mult căutările pentru găsirea unei persoane într-un spațiu urban, Capitala României, București, Drumul Taberei? Nu vorbim despre o zonă izolată în munți cu indicii vagi sau cu lipsa semnal la telefon sau internet. Toate aceste aspecte ridică mari semne de întrebare. În acest moment, căutările sunt în plină desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel