Alertă în București! Spitalele COVID-19 în pragul COLAPSULUI. Niciodată nu a mai fost așa!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Situație neobișnuită la spitalele care găzduiesc bolnavii de COVID-19 în București. Potrivit ultimelor informații, toate aceste unități spitalicești se confruntă cu o mare problemă în acest moment

În România au fost confirmate, până acum, 125.414 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 4.792 de persoane infectate cu coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost 1.470 de cazuri noi de COVID-19 din 21.330 de teste efectuate. Alți 44 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la terapie intensivă se menține numărul mare de pacienți COVID-19.

Din păcate veștile rele continuă să apară, iar criza provocată de noul coronavirus are un efect înfiorător. Cea mai nouă problemă cu care se confruntă România este cea a lipsei locurilor din spitale. O informație de ultimă oră indică faptul că în București toate spitalele în care sunt tratați bolnavii de coronavirus sunt ocupate în totalitate. 

Unitățile spitalicești sunt în în pragul colapsului din cauza numărului ridicat de pacienți infectați, iar situația riscă să se agraveze în viitorul apropiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel