Alex Bodi, SFIDARE maximă. Petrecere cu FAST la "eliberarea" din carantina instituționalizată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a sfidat din nou pandemia de COVID la ieșirea din carantina instituționalizată, în care a fost plasat cu un întreg scandal. 

După ce și-a încheiat perioada de carantină instituţionalizată, Alex Bodi a celebrat ”eliberarea” cu mare fast, pe litoralul românesc. În urmă cu o săptămână, Alex Bodi a fost prins pe picior greșit de autorități și drastic sancționat, iar pe lângă suspendarea permisului de conducese, s-a ales și cu o amendă uriașă, dar și cu plasarea în carantină instituționalizată.

Cu toate acestea, deși totul a fost un întreg scandal, iubitul Biancăi Drăgușanu sfidează atât pandemia de COVID-19, cât și autoritățile și a decis să plece la mare, să se mute din club în club și să petreacă cu caravane de șampanii.

Paparazzi cancan.ro au surprins imagini cu acesta, care, după o zi petrecută alături de fiica lui, de iubita celebră și de fiica acesteia, a plănuit o petrecere uriașă. Acesta a fost surprins când "stropea" din belșug cu zeci de sticle de șampanie scumpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel