Alex Ștefănescu, mesaj-mărturisire pentru Marina Almășan: ”Mă simt îngrozitor!”
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Criticul literar Alex Ștefănescu a postat astăzi un mesaj trist pe Facebook, adresat în special Marinei Almășan. 

Din cauza unei boli mai vechi, are picioarele umflate, negre și pline de ulcerații: „mă dor îngrozitor, s-a pus și problema amputării lor, dar până la urmă s-a găsit o altă soluție, a scris eminescologul pe rețeaua de socializare. Alex Ștefănescu este unul dintre cei mai de seamă critici literari contemporani, redactor-șef al revistei Luceafărul de dimineață și unul dintre cei mai cunoscuți colaboratori ai României literare.

Iată mesajul la care prietenii i-au răspuns cu sute de comentarii de încurajare și urări de sănătate:

„Marina Almașan, referindu-se la o emisiune TV la care am participat, alături de Ciprian Olinici și Mihai Neamțu, exclamă: „Mă bucur că sunteți în formă!"

Nu sunt deloc în formă. Trinitas TV m-a invitat să particip la această emisiune (consacrată Paștelui), iar eu am explicat că sunt grav bolnav și nu pot să mă deplasez la studioul lor. Nu pot nici măcar să mă sui într-o mașină care să mă ducă acolo.
Am picioarele umflate, negre și pline de ulcerații, mă dor îngrozitor (s-a pus și problema amputării lor, dar până la urmă s-a găsit o altă soluție). De dimineața până seara și de seara până dimineața sufăr cumplit (simt, probabil, ceea ce a simțit Horea când a fost tras pe roată, dar la el chinul n-a durat atât de mult).

Atunci, prietenii mei de la Trinitas TV (singurul post TV de cultură din România) mi-au propus să vină ei cu o echipă acasă la mine și să facem emisiunea în aer liber, printre cireșii înfloriți.

Au venit, m-a bucurat venirea lor, dar în timpul filmărilor făceam eforturi mari să nu strig de durere și îmi găseam cu greu cuvintele ca să spun ceva demn de interes.

Nu sunt în formă, frumoasă doamnă Marina Almășan. Dacă îmi faceți o vizită, vă primesc cu toată dragostea. Dar am să-mi acopăr picioarele, ca să nu vă duceți mâinile la ochi, îngrozită."

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel