Urmărește emisiunea live
Alexandru Arșinel, trist de Crăciun. "Ne păcălim cu televizorul". Ce își dorește actorul de la Moș Crăciun
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actorul Alexandru Arșinel spune că sărbătorile din acest an sunt umbrite din cauza pandemiei de COVID-19. Este trist că nu vor veni nepoții la el de Crăciun.

"Eu am avut o copilărie agitată, cu războiul, bombardamente. O copilărie extrem de agitată, dar din care nu a lipsit niciodată Crăciun şi An Nou, urături, colinde. Am avut în sânge această sfântă sărbătoare, ca şi cele de Paşte. ", a spus Alexandru Arșinel pentru Click.ro.

Masa de Crăciun

Întrebat despre cum se pregătește pentru Crăciun, actorul a spus ce bucate nu lipsesc niciodată de pe masa de sărbătoare

"De gătit, în orice caz, nu lipseşte porcul, dar nu exagerăm. Avem curcan, pasăre şi tot ce poate să fie pe lângă porc, sarmale, aperitive unice: lebărul, sângeretul, toba, chişalca pe care vreau să le am la masă. Nu în cantităţi mari, ci aşa cât să mă simt ca în copilărie, cum făcea mama.

 Este o vecină, doamna Ioana, care ne e prietenă şi o ajută pe soţia mea, mai dau şi eu o mică mână de ajutor. Dacă nu cu prepararea, cu sfaturile. Cozonacii îi primesc an de an de la nea Vasilică, un domn deosebit care face nişte cozonaci excepţionali.", a povestit Alexandru Arșinel.

Ce își dorește de la Moș Crăciun

  

"Nepoţii nu cred că ne vor vizita. Pandemia asta a intervenit urât, brutal. Ne împiedică cu întâlnirile, ne împiedică să ne mişcăm prea mult. Trebuie să ne menajăm nepoţii, copiii, prietenii. 

Invariabil pentru toţi ai mei şi pentru publicul care, într-un fel sau altul, e tot al meu, îmi doresc sănătate şi eradicarea acestui flagel nenorocit. Asta îmi doresc. Sănătate şi celor care vă citesc! Doamne ajută! ", a mai adăugat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel