Alexandru Cumpănaşu, ceartă cu Berta Popescu după ce a spus că a găsit-o pe Luiza Melencu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Cumpănaşu a avut o reacţie nervoasă la adresa jurnalistei Berta Popescu, după ce jurnalista a precizat că mama Luizei Melencu a spus că filmarea și poza au fost făcute în Genova. 

Berta Popescu a spus, la Antena 3, exact discuția pe care a avut-o cu mama Luizei Melencu. Alexandru Cumpănașu a răbufnit când a auzit convorbirea dintre Berta și mama Luizei Melencu, în momentul acela realizând, probabil, că demersul său nu este unul tocmai credibil. Cumpănașu a ținut să o critice pe jurnalistă, având, pe parcursul emisiunii mai multe răbufniri taxate de Răzvan Dumitrescu, pe motiv că a afirmat că mama a precizat că filmarea e făcută în Genova, asta deși tot el a spus că nu mai e acolo și că a fost mutată, dar și că el a fost cel care a dat imaginile televiziunilor, la o oră de vârf. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Berta Popescu: Mama Luizei ne-a spus că filmuleţul cu cea care se presupune că este fata ei este făcut în Genova, Italia. 

Alexandru Cumpănaşu: Poate nu o întrebaţi şi locul. Cu tot respectul, dar eu nu v-am dat locaţia. Poate o salvăm pe fata aia, totuşi. 

Această ultimă afirmație a lui Alexandru Cumpănașu a venit în contextul în care ulterior, în emisiune, a afirmat că tânăra respectivă a fost mutată din acel loc, deci salvarea nu mai avea cum să fie efectuată, cu atât mai mult cu cât filmarea ar fi de două săptămâni. 

Ulterior, în emisiune, Alexandru Cumpănașu a afirmat că e vorba de a proteja viața unui copil, deși avea înregistrarea de joi, dar abia astăzi o arătase mamei și încă nu anunțase nicio autoritate nici din România, nici din Italia, în momentul în care a dat-o televiziunilor, chiar înainte de alegerile prezidențiale. 

Alexandru Cumpănaşu a atacat-o pe Berta Popescu şi a catalogat ca "abject" modul în care i-a pus întrebările mamei Luizei Melencu despre această descoperire. 

Alexandru Cumpănaşu: Toate speculaţiile şi modul în care s-au pus întrebările mi se pare absolut abject. Eu nu fac ca dvs, pot pune înregistrarea cu d-na Melencu în care spune că e sută la sută sigură. Dar în momentul în care începi să induci ideea că nu e copilul lui, nu cred că e corect. 

Berta Popescu: Singura mea datorie este să aflu adevărul din acel filmuleţ, de aceea am şi pus întrebările pe care le-am pus mamei Luizei, pentru a da informaţii corecte la televizor. 

Alexandru Cumpănaşu: Eu nu intru în dialog cu dvs, pentru că mi se va spune iar că depăşesc timpul. E rău pentru copil ce aţi făcut. 

Berta Popescu: Cu siguranţă, va trebui ca procurorii să vadă acest filmuleţ, dacă dl Cumpănaşu îl va pune la dispoziţia lor, dar pe altă parte şi ei ar trebui să îl ceară. 

Alexandru Cumpănaşu: Nu au vrut să audieze martori, nu au vrut nimic... 

Mai facem precizarea că, deși Alexandru Cumpănașu a prezentat ca sigur că mama ar fi recunoscut-o pe Luiza Melencu în acele imagini, aceasta nu a spus același lucru la un alt post de televiziune, cum nu l-a spus nici Bertei Popescu, la telefon, ci a spus că sunt unele asemănări, dar nu poate fi sigură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel