Alina Gorghiu, pe lista PNL pentru europarlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, va intra în competiția  pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor. 

BPJ al PNL Timiș și-a exprimat, vineri,  în unanimitate acordul față de intenția Alinei Gorghiu de a-și depune candidatura pentru alegerile europarlamentare.

„Mi-a spus că dorește să-și anunțe candidatura și i-am spus că are are susținerea mea. În ședința pe care am avut-o joi am pus pe ordinea de zi și acest subiect. BPJ a considerat în unanimitate potrivită candidatura Alinei Gorghiu", a anunțat vineri primarul Nicolae Robu. „A fost prezentă foarte mult timp în județ, prestația dânsei are aprecierea noastră. Avem încredere că și din postura de europarlamentar își va face datoria", a mai spus edilul Timișoarei, potrivit debanat.ro.

Pe listele interne ale liberalilor pentru europarlamentarele din luna mai, 2019, și-au anunțat intenția de a candida și a ocupa un loc cât mai bun Ludovic Orban, liderul PNL, Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Marian Marinescu, Vasile Blaga, dar și Crin Antonescu.

Vezi si: Crin Antonescu și-a depus candidatura. Ludovic Orban, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel