Ambulanță care transporta o pacientă cu COVID, răsturnată în Vrancea. Femeia a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: ISU Vrancea
Sursă foto: ISU Vrancea
O pacientă cu COVID-19 care era transferată de la Buzău la Bacău a decedat, marţi seara, după ce ambulanţa cu care era transportată s-a răsturnat.  

Ambulanța a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat, pe E85, la Mărăşeşti. Pacienta în vârstă de 75 de ani a murit, iar medicul și asistentul medical au reușit să se autoevacueze. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri, precum și două ambulanțe.

"Pompierii militari au intervenit marți, 16 februarie, în jurul orei 20:00, la un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza orașului Mărășești. O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, ce efectua un transfer interclinic către secția ATI a Spitalului Buhuși, cu o pacientă în vârstă de 75 ani, intubată, s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un cap de pod. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ). La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, șoferul ambulanței și asistentul medical se autoevacuaseră. ", a precizat ISU Vrancea.

Din nefericire, pacienta a fost declarată decedată. Medicul, o femeie în vârstă de 60 ani de ani, a fost preluată și transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani. Șoferul ambulanței care prezenta traumatism la umărul drept și asistentul medical care a suferit atac de panică au fost asistați la fața locului de către paramedici și echipajele SAJ. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel