Urmărește emisiunea live
Anamaria Pop a murit într-un accident de maşină. Mesajul sfâşietor al fiului său: Înainte să pleci, ţi-am spus să ai grijă de tine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Anamaria Pop a murit
Anamaria Pop a murit
Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit duminică, 18 august, într-un accident grav de circulaţie. Astăzi, fiul artistei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj sfâşietor. 

"Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat "Cine sunteți dumneavoastră" , la care i-am răspuns "sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină". A luat o gură de aer si mi-a spus "condoleanțe".

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vã mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!

ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!", a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook, conform observator.tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel