Urmărește emisiunea live
Anca Serea, de URGENȚĂ la spital, în Bulgaria / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Anca Serea, soția lui Adi Sînă, a trăit o experiență de coșmar și a ajuns de urgență la spital, în Bulgaria. 

Pe 6 august, în ziua în care fiica ei cea mare, Sarah, a împlinit 13 ani, Anca Serea a trăit momente grele. Soția lui Adi Sînă a lipsit de la aniversarea copilei, iar motivul a fost explicat ulterior.

Anca Serea a dezvăluit pe Instagram că „din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sănătate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă”.

În continuare, Anca Serea a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat.

„Povestea este că am plecat cu Adi (n.red. Adrian Sînă) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, a spus vedeta.

„A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital Covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5”, a mai spus Anca Serea, „mama eroină” din showbiz-ul autohton. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Multa sanatate va doresc tuturor si va Multumesc pentru incurajari ❤️!

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel