Andra, donație de 205.000 de euro. "Minune de Crăciun"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andra
Andra
Andra, cea mai iubită cântăreață de la noi, a făcut o donație uriașă și a postat pe paginile de socializare un mesaj emoționant.

Andra este în culmea fericirii după ce a reușit, împreună cu invitații ei, să strângă o sumă uriașă de bani pentru o una dintre cele mai cunoscute fundații din România.

Îndrăgita artistă a susținut un concert de colinde, în urmă cu câteva zile, la Opera Română din București și a reușit să obțină o donație de 205.000 de euro, proveniți din bilete și donațiile spectatorilor. 

Mesajul Andrei 

Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire", a scris Andra pe pagina sa deInstagram.

Printre invitații speciali și artiștii cu care a cântat pe scenă s-au numărat Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu, Paula Herlo iar cea mai emoționantă surpriză a fost fiica ei, Eva.

 
 
 
View this post on Instagram

Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei, alături de Carrefour și cele 29 de companii partenere, am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro . Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest get incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire. ♥️

A post shared by Andra (@andra) onDec 12, 2019 at 5:56am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel