23 feb, 20:19
Andra, făcută GRASĂ în DIRECT. Măruță a SCOS porumbelul. Supărare în familie: Pe bune? La televizor faci din astea
Cătălin Măruță a comis-o în direct. 

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv la COVID-19, motiv pentru care au fost nevoiți să stea în carantină. Chiar dacă prezentatorul TV nu s-a mai putut duce la emisiunea zilnică, PRO TV nu a oprit emisia, ci a invitat prezentatori speciali pentru a prezenta în locul lui Măruță. 

Într-una din zile, cuplul a răspuns unei provocări, în direct. Andra și Cătălin Măruță au fost nevoiți să deseneze răspunsul la întrebarea pe care o aveau scrisă pe foile trimise de producătorii emisiunii și apoi să ghicească la ce se referea desenul partenerului. 

La un moment dat, Cătălin Măruță a făcut-o de rușine pe Andra, iar vedeta a părut destul de deranjată de gestul soțului și a apelat la fiica lor, Eva, pentru a atenua conflictul. 

Vezi și: Andreea Marin îl ACUZĂ pe unul dintre foștii soți: Nu o putea face! S-a CĂȚĂRAT pe umerii mei

Andrei i-a picat fața

 

Cătălin a desenat un cântar pe care a scris "minus 5 kilograme", moment în care Andra a intrat în pământ. 

"Mă, ce ai făcut acolo, mă?! Pe bune? La televizor faci din astea? Eu am zis că să fiu finuță la jocul ăsta, dar tu nu ești, joci dur! Eva, vrea să spună tati că sunt grasă sau cum? Sunt grasă? Zi drept!", a spus Andra.

"Ești slabă", i-a răspuns Eva.

"Lasă, că știm cine are probleme mai mari cu cântarul. Cine rupe cântarul în două! Deci asta vrea să schimbe el la mine!", a continuat Andra. 

Vezi și: Studenții sunt FURIOȘI după anunțul lui Florin Cîțu. REVOLTĂ generală după o nouă LOVITURĂ

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri