20 feb, 17:44
Andreea Bălan, ANUNȚ: Astăzi sunt MIREASĂ!
Andreea Bălan și-a luat prin surprindere fanii. Cum a apărut în urmă cu doar câteva ore.

Andreea Bălan a trecut în urmă cu un an prin cel mai greu moment și anume divorțul de George Burcea, tatăl celor două fiice ale ei. De atunci, chiar dacă s-a zvonit că și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, cântăreața nu a făcut niciun anunț public, pentru a-și proteja copiii și pentru a nu crea mai multe discuții cu fostul soț.  

Astăzi, Andreea Bălan a apărut îmbrăcată într-o rochie albă și cu un voal pe cap și a scris pe Instagram că "astăzi este mireasă".

Vezi și: Dorian Popa, tatuaj BIZAR în zona intimă. Fanii au rămas MUȚI, VAL de IRONII: Fix unde-și fac femeile ți-ai ales... mare Macho Man

Desigur, chiar dacă urmăritorii ei au rămas surprinși la început, vedeta a clarificat situația și a spus că totul este pentru emisiunea "Te cunosc de undeva", în care este jurat. 

"Dragilor, astăzi sunt mireasă, în bocanci. De ce oare, veți afla în fiecare sâmbătă seară, la ora 8. Astăzi și mâine am filmări și sunt mireasă. Ce, mie îmi place să fiu mireasă de mai multe ori în viață, care este problema?", a glumit Andreea Bălan.

VEZI fotografiile în GALERIA FOTO.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri