23 feb, 21:55
Andreea Crețulescu, enervată de Seidler: Sunt o pesedistă împuțită
Realizatoarea TV Andreea Crețulescu a fost enervată în această seară, în direct, de către deputatul USR Cristian Seidler.
Foto: captură România TV

Au fost discuții aprinse în această seară între Cristian Seidler și Andreea Crețulescu, în direct la România TV. Totul a pornit de la o polemică privind banii spitalelor. 

Cristian Seidler: Aveți opțiunea ca, dacă nu vă place ceea ce vă spun, să nu mă mai chemați în emisiune. Dar vă rog mult să nu mai manipulați...

Andreea Crețulescu: Cred că aroganța asta nu își are rostul într-un dialog pe care nu îl aveți numai cu mine, îl aveți cu cei care vă privesc în seara aceasta.

Cristian Seidler: Ba da, îl am cu dumneavoastră, pentru că dumneavoastră prezentați sferturi de adevăr, spuneți informații, dar pe altele le omiteți...

(...)

Cristian Seidler: Adevărul trebuie spus în integralitate și asta deranjează pentru că nu confirmă propaganda PSD-istă, și o să vă spun pe față, pe care o practicați de ani de zile la România TV. 

Andreea Crețulescu: Domnule Romașcanu, puneți-mă pe statul dvs. de plată. Nu propagandă pentru copii. Sunt o PSD-istă împuțită, cum spune domnul Seidler. 

În cadrul emisiunii a intervenit și realizatorul Victor Ciutacu. 

Victor Ciutacu: Au ajuns să ne certe propagandiștii la noi pe post că facem propagandă. Mergem înainte. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri