Andrei Baciu, alături de Simona Halep după vaccinare. "Împreună transformăm 2021 în anul revenirii la normalitate!" FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a postat pe Instagram o poză alături de Simona Halep.

"A fost un an greu pentru sportivii de performanță, însă acum multe competiții au fost reluate și asta este o veste extraordinară. Acești oameni sunt ambasadorii noștri, ai tuturor. Ei ne fac mândri că suntem români! Și ne dorim ca ei să fie sănătoși, să intre în ring relaxați și să se întoarcă acasă victorioși.

Simona Halep a ales astăzi să spună #StopPandemie și s-a vaccinat anti-covid. “Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze” - a fost îndemnul campioanei, la ieșirea din centrul de vaccinare.

Împreună transformăm 2021 în anul revenirii la normalitate! Toți sportivii din loturile naţionale şi olimpice, precum şi cei calificaţi individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi membrii staff-ului acestora, vor fi vaccinaţi în etapa a doua a campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19.", a scris Andrei Baciu pe pagina sa de Instagram, postând o poză în care apare alături de Simona Halep.


VEZI ȘI: Valeriu Gheorghiță i-a dăruit un buchet de flori Simonei Halep / VIDEO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrei Baciu (@andrei.baciu_)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel