Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
10 aug, 09:51
ANM, intervenţie după incendiul de la Periş despre norul de fum
ANM a transmis o estimare meteorologică privind evoluția norului de fum din zona Periș, acolo unde are loc, luni dimineața, un incendiu de vegetație. Pe tot parcursul zilei, circulația aerului se va menține dinspre nord-nord-est spre sud-vest și va fi relativ slabă.

„La ora 09:30 circulația aerului se realizează din sector nord-estic. Vântul suflă în general slab, cu viteze la rafală de până la 10...15 km/h.”, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Periș, meteorologii precizează că, pe tot parcursul zilei, circulația aerului se va menține dinspre nord-nord-est spre sud-vest și va fi relativ slabă, iar viteza maximă a vântului la rafală, după-amiaza, va fi de 25...30 km/h.

 

Un incediu de vegetație are loc, luni, lângă București

 

Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Periș, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF). La fața locului acționează 10 autospeciale, potrivit sursei citate.

„A fost transmis și mesaj prin RO ALERT pentru Sectorul 1, Periș, Snagov, Corbeanca, Buftea și Otopeni”, a transmis ISUBIF. În primăvara acestui an, un alt incendiu a avut loc în aceeași zonă, iar locuitorii din Ilfov s-au plâns de mirosul insuportabil generat de arderile de vegetație de la batalurile fostei ferme de porci.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri