Urmărește emisiunea live
ANM, prognoza meteo pe o lună. VREMEA 8 iunie - 6 iulie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cum va fi vremea în următoarea lună. 

ANM, prognoza meteo 8 - 15 iunie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Munților Apuseni. Excepție vor face regiunile estice și sud-estice unde cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

ANM, prognoza meteo 15 - 22 iunie 2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo 22 - 29 iunie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

ANM, prognoza meteo 29 iunie - 6 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel