ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Poză din Predeal, 15 noiembrie 2018
Poză din Predeal, 15 noiembrie 2018
ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie Va fi vreme rece în acest weekend, primul weekend tipic de iarnă, cu temperaturi mai scăzute decât în mod obișnuit. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie Pentru toată țara este în vigoare o informare meteo. Alerta de la ANM a intrat încă de astăzi în vigoare și durează până duminică, la ora 12:00. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie ”În intervalul menționat vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.
În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).” anunță ANM. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie Pentru București a fost emisă o prognoză specială, care anunță că sâmbătă și duminică vom avea temperaturi cuprinse între -2 grade și 2-3 grade Celsius, fiind posibile fulguieli. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie Sunt posibile ninsori, potrivit prognozei pe regiuni, în Muntenia, Oltenia, Dobrogea și Transilvania, sâmbătă. Temperatura maximă a zilei de sâmbătă va fi de 8 grade Celsius și va fi înregistrată în centrul, vestul și nord-vestul țării. În schimb, în sud, est și sud-est vom avea cele mai scăzute temperaturi, cu maxime cuprinse între 3 și 6 grade. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 17 - 18 noiembrie Duminică, în Muntenia continuă să fie condiții de ninsoare, posibil va fi lapoviță în Crișana și Banat. În Moldova și-n Transilvania, va fi parțial înnorat.  În Dobrogea va ploua. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel