ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Poză din Predeal, 15 noiembrie 2018
Poză din Predeal, 15 noiembrie 2018
ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește Vremea se încălzește în toată țara începând de sâmbătă. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește Vineri, 23 noiembrie, vremea va fi închisă în aproape toată țara, excepție vor face Transilvania și Moldova, unde va fi mai mult însorit. Cele mai ridicate temperaturi de vineri vor fi în centrul, nordul-vestul și vestul țării, în Transilvania, Maramureș, Crișana, Banat, unde maxima zilei va fi de 9 grade Celsius. Minima în Transilvania va fi de  -8 grade Celsius. În Maramureș și Crișana, minima va fi de -1 grad Celsius, iar în Banat minima zilei de vineri va fi de 0 grade Celsius.

ÎANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește n Oltenia, vor fi temperaturi nici ridicate nici foarte scăzute, comparativ cu ce avem în țară, cu minime cuprinse între -2 grade și 2 grade Celsius, iar maxime de 1-6 grade Celsius.

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește În Muntenia, vor fi minime mult mai scăzute, cuprinse între - 6 grade Celsius și - 1 grad Celsius, iar maxime de 2 - 6 grade. În Dobrogea, temperaturile vor fi cuprinse între -6 grade Celsius și 4 grade Celsius. În Moldova va fi cel mai frig din țară, cu temperaturi minime cuprinse între -10 și -5 grade Celsius și maxime cuprinse între -3 grade Celsius și 1 grad Celsius. Vestea bună e că nu vom avea precipitații.

(w670) ANM, progn

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește Sâmbătă, 24 noiembrie, cerul va fi în mare parte însorit în Muntenia, Moldova, Dobrogea și Transilvania, închis în rest și cu ploi în Crișana.  Totodată, se va mai încălzi și vom avea minime destul de ridicate având în vedere temperaturile din ultimele zile. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește În Transilvania, vom avea maxime de 10 grade Celsius, minime cuprinse între -5 grade și chiar 5 grade Celsius. În Moldova continuă să fie cel mai frig din țară, cu minime cuprinse între -5 și -1 grad Celsius și maxime cuprinse între -2 grade și 5 grade. În Dobrogea, sâmbătă vom avea minime de -2 și 4 grade Celsius și maxime cuprinse între 4 și 7 grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește În Muntenia, minimele vor fi cuprinse între -1 și 2 grade, iar maxime de 4 - 8 grade Celsius. În Oltenia, vom avea temperaturi minime de -3 și 1 grad Celsius și maxime între 3 și 7 grade Celsius. În Banat, minimele vor fi cuprinse între -1 grad și 6 grade, iar maximele de 6 - 11 grade Celsius. În Crișana, unde va fi ploua, vor fi minime între -1 grad și 6 grade, iar maxime de 7 - 12 grade. În Maramureș, vom avea minime pozitive, cuprinse între 2 și 5 grade, iar maxime de 7 - 10 grade. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește Duminică, 25 noiembrie, vor fi precipitații în Transilvania, Maramureș și Banat. Va mai fi însorit doar în Muntenia și Dobrogea și parțial înnorat în Transilvania, în rest va fi vreme închisă, înnorat. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: Se încălzește Temperaturile sunt în creștere față de sâmbătă: 

Muntenia: minime între -1 și 3 grade Celsius, maxime de 9-13 grade Celsius. 

Dobrogea: minime 0 - 7 grade, maxime 9 - 11 grade Celsius. 

Moldova: minime între -3 și 2 grade, maxime 2 - 8 grade Celsius. 

Transilvania: minime între -4 și 6 grade, maxime de 6 - 13 grade Celsius. 

Maramureș: minime 2- 6 grade Celsius, maxime 8 - 11 grade. 

Crișana: minime de 4 - 8 grade Celsius, maxime de 11 - 16 grade Celsius. 

Banat: minime de 5 - 9 grade, maxime de 11 - 16 grade Celsius. 

Oltenia: minime de 2 - 6 grade, maxime de 7 - 12 grade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel