Antonio Conceicao, fostul antrenor al CFR Cluj, numit selecţioner al Camerunului
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antonio Conceicao
Antonio Conceicao
Ministerul Sporturilor din Camerun a anunțat că fostul fotbalist portughez Antonio Conceicao a fost numit noul antrenor principal al naţionalei Camerunului.

Conceicao, cel care anterior a antrenat campioana României, CFR Cluj, în vârstă de 57 de ani, îi succede legendei olandeze Clarence Seedorf care a fost concediat în iulie, după ieșirea din Camerun a Cupei Africa a Națiunilor din 2019, în Egipt, anunţă BBC. Durata contractului lui Toni Conceicao urmează a fi anunţată ulterior. El va fi asistat de fostul internațional al Camerunului, Francois Omam Biyik, care a jucat la trei Cupe Mondiale și a ajutat Camerunul să câștige Cupa Africii din 1988.

Conceicao are misiunea de a conduce Camerunul la Cupa Națiunilor Africii 2021, precum și să asigure calificarea naţionalei Camerunului la Cupa Mondială 2022 din Qatar. La CFR Cluj, Conceicao a activat în trei mandate, în perioadele aprilie 2009-noiembrie 2009, decembrie 2015-iunie 2016 şi iulie 2018-februarie 2019. Alături de ardeleni, acesta a câştigat două Cupe şi o Supercupă a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel