Antrenorul de fotbal Sergiu Marian, fost jucător la CFR Cluj, găsit mort. Cercetări pentru ucidere din culpă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto stiridecluj.ro
foto stiridecluj.ro
Sergiu Marian și-a încheiat socotelile cu viața la doar 43 de ani. El a fost găsit mort în locuință. Conform informațiilor din presă, s-a sinucis.

Sergiu Marian a jucat în trecut la CFR Cluj. Acum, el era antrenor de fotbal. Știridecluj.ro scrie că Sergiu Marian a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Mănăștur. Avea numai 43 de ani.

Sunt cercetate circumstanțele decesului său. Bărbatul ar fi murit încă de marți. 

Sergiu Sebastian Marian a fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000. CFR Cluj a transmis următorul mesaj: ”Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În acest clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat în locuinţă. 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel